vineri, 3 septembrie 2010

Cine este Bona Bianca?


Ieri am gasit pe internet un filmulet care m-a socat. Personajul principal este o “domnisoara” care se autointituleaza Bona Bianca.

Ce face ea? Pai ofera servicii de babysitting pe Internet. Pe scurt, videochat cu copii, timp in care spune ea ca ii va supraveghea si va conversa cu ei sau ii va invata lucruri educative.
Inca sunt socata, pe cuvant. Ma intreb ce oameni in toate mintile ar accepta o oferta de genul asta ca varianta de bona pentru copilul lor. Aceasta “Bona Bianca” mi se pare o domnisoara foarte dubioasa, care ori vrea sa corupa copiii ori a facut acest video ca pe o gluma (una foarte proasta, de altfel).

Daca pana acum eram reticenta in privinta bonelor reale tinere, dornice sa castige bani in timpul liber, dar fara pregatirea necesara ingrijirii unui copil, oferta prezentata de aceasta Bona Bianca ma depaseste cu desavarsire.

Uitat-va si dumneavoastra. Va inspira ceva, orice, din aspectul ei sau din exprimarea ei incredere? Va inspira siguranta pentru copiii dumneavoastra  sau incredere sa ii lasati cu un asemenea personaj? Mie nu, in mod cert. Iar daca la asta s-ar ajunge atunci cand ne referim la siguranta si la binele copiilor nostri, in cazul acesta cred ca avem o mare problema.
Uitati-va cu atentie la filmulet si ramaneti in alerta, cred ca acesta este un nou caz ce trebuie incadrat in rubrica "pericolele internetului"....

3 comentarii:

  1. Cred ca mai mult se vrea bona ptr tatici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare? Cred ca daca s-ar fi vrut doar o "bona" pentru tatici ar fi incercat sa se incadreze intr-o alta categorie, cred eu...

    RăspundețiȘtergere
  3. La cum e imbracata (vezi peruca, ochelarii de soare ca sa nu fie recunoscuta, sutienul rosu) mai lipseste doar numarul de telefon cu 89.89...

    Sunt de acord cu Dana, n-are nicio treaba cu copiii, probabil vaneaza vreun rol in filme porno si asta e modul ei de a se promova.

    Oricum, naspa...

    RăspundețiȘtergere